Paradoxal probabil cu ce vedeti de obicei pe acest blog, eu as da oricand o friptura pe o tocanita. Iar aceasta tocanita este fix genul de mancare - simpla si neaparat cu ardei si boia ;)
Mai intai se caleste in ulei ceapa si ardei taiti fasii. Peste ei se pune carnea de porc taiata cubulete (cam 800 gr) si se prajeste un pic impreuna.
Apoi se stinge cu 800 g apa, 50 g pasta de tomate si se adauga boia, piper si sare dupa gust.
Se amesteca separat 2 oua cu faina pana obtineti consistenta potrivita si adaugati acest aluat in tocanita care e in clocot, formand galustele cu lingura.
Adaugati patrunjelul verde si lasati sa mai fiarba pana mai scade sosul.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.