Dupa atata mancare specifica Pastelui ar trebui sa urmeze o perioada de detoxifiere, in care sa consumam mai mult salate si fructe, in general mancare usoara cu un continut slab de grasimi si cat mai multe fibre.

Eu propun o salata de primavara cu: salata verde, ridichi, ceapa verde, castraveti, varza, rosii, iar in loc de paine am pus o mana de fulgi de porumb. Dressing-ul l-am facut cu ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper, busuioc uscat si ca un adaos care mi se pare ca da un gust si o textura speciala este putina maioneza light sau un iaurtel simplu. Salata de primavara. Reteta salata de primavara

Este foarte gustoasa si poate fi consumata ca atare, fara paine sau alte bazaconii.

O zi buna si sa fiti iubiti!

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de primavara.