Dupa atata mancare specifica Pastelui ar trebui sa urmeze o perioada de detoxifiere, in care sa consumam mai mult salate si fructe, in general mancare usoara cu un continut slab de grasimi si cat mai multe fibre.

Eu propun o salata de primavara cu: salata verde, ridichi, ceapa verde, castraveti, varza, rosii, iar in loc de paine am pus o mana de fulgi de porumb. Dressing-ul l-am facut cu ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper, busuioc uscat si ca un adaos care mi se pare ca da un gust si o textura speciala este putina maioneza light sau un iaurtel simplu.

Este foarte gustoasa si poate fi consumata ca atare, fara paine sau alte bazaconii.

O zi buna si sa fiti iubiti!

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri