Ingrediente:
Blat: 1 cana apa calduta, 1 praf de sare, 100 g unt, 10 g drojdie, faina cat cuprinde
Umplutura: 300 g sunca (salam sau ce-ti place), cascaval sau branza, masline, sare, piper, 2 oua, ketchup
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Preparare:
Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita.
Se taie sunca,branza,maslinele in bucati mici si se amesteca cu ouale batute cu sare si piper. Cu acest amestec se umplu briosele.Deasupra se pun cateva picaturi cu ketchup si se rade cascaval sau branza. Se coc 20-25 minute.
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Pe blogul truedelights.wordpress.com puteti gasi mai multe retete delicioase
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?