Avem nevoie de:
- 6 cartofi mai mari
- 1 conserva ton (maruntit sau bucati)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 lingura bulion
- ulei
- sare
- piper
- cascaval
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se face umplutura. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei. Adaugam bulionul, tonul cu tot cu ulei, amestecam bine si condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba 5 minute.
Dupa ce luam compozitia de pe foc adaugam o lingura cascaval ras si amestecam bine. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in 2 pe lungime. Scobim cartofii cu o lingurita si miezul il amestecam cu compozitia de ton (nu e nevoie de tot miezul de la cartofi). Intr-o tava punem cartofii scobiti si ii umplem cu amestecul preparat anterior.
Se rade cascaval deasupra si sa da la cuptor 20 minute, la foc mediu.
Se servesc calduti.
Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com veti descoperi multe retete interesante.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.