Avem nevoie de:
- 6 cartofi mai mari
- 1 conserva ton (maruntit sau bucati)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 lingura bulion
- ulei
- sare
- piper
- cascaval
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se face umplutura. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei. Adaugam bulionul, tonul cu tot cu ulei, amestecam bine si condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba 5 minute.
Dupa ce luam compozitia de pe foc adaugam o lingura cascaval ras si amestecam bine. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in 2 pe lungime. Scobim cartofii cu o lingurita si miezul il amestecam cu compozitia de ton (nu e nevoie de tot miezul de la cartofi). Intr-o tava punem cartofii scobiti si ii umplem cu amestecul preparat anterior.
Se rade cascaval deasupra si sa da la cuptor 20 minute, la foc mediu.
Se servesc calduti.
Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com veti descoperi multe retete interesante.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară