Avem nevoie de:
- 6 cartofi mai mari
- 1 conserva ton (maruntit sau bucati)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 1 lingura bulion
- ulei
- sare
- piper
- cascaval
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se face umplutura. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei. Adaugam bulionul, tonul cu tot cu ulei, amestecam bine si condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba 5 minute.
Dupa ce luam compozitia de pe foc adaugam o lingura cascaval ras si amestecam bine. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in 2 pe lungime. Scobim cartofii cu o lingurita si miezul il amestecam cu compozitia de ton (nu e nevoie de tot miezul de la cartofi). Intr-o tava punem cartofii scobiti si ii umplem cu amestecul preparat anterior.
Se rade cascaval deasupra si sa da la cuptor 20 minute, la foc mediu.
Se servesc calduti.
Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com veti descoperi multe retete interesante.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”