27 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare 24 share-uri

O reteta delicioasa de cartofi umpluti cu ton

Avem nevoie de:

  • 6 cartofi mai mari
  • 1 conserva ton (maruntit sau bucati)
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura bulion
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cascaval

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja in apa cu sare. Intre timp se face umplutura. Tocam ceapa si usturoiul marunt si le calim in ulei. Adaugam bulionul, tonul cu tot cu ulei, amestecam bine si condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba 5 minute.
Dupa ce luam compozitia de pe foc adaugam o lingura cascaval ras si amestecam bine. Curatam cartofii de coaja si ii taiem in 2 pe lungime. Scobim cartofii cu o lingurita si miezul il amestecam cu compozitia de ton (nu e nevoie de tot miezul de la cartofi). Intr-o tava punem cartofii scobiti si ii umplem cu amestecul preparat anterior.
Se rade cascaval deasupra si sa da la cuptor 20 minute, la foc mediu.
Se servesc calduti.

Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com veti descoperi multe retete interesante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri