Ingrediente:
Blat: 1 cana apa calduta, 1 praf de sare, 100 g unt, 10 g drojdie, faina cat cuprinde
Umplutura: 300 g sunca (salam sau ce-ti place), cascaval sau branza, masline, sare, piper, 2 oua, ketchup
Preparare:
Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie si se decupeaza forme rotunde care se pun in tava de briose. Se inteapa aluatul din loc in loc cu o furculita.
Se taie sunca,branza,maslinele in bucati mici si se amesteca cu ouale batute cu sare si piper. Cu acest amestec se umplu briosele.Deasupra se pun cateva picaturi cu ketchup si se rade cascaval sau branza. Se coc 20-25 minute.
Pe blogul truedelights.wordpress.com puteti gasi mai multe retete delicioase
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei