Una din ele este un desert simplu care cred ca multi dintre dvs. l-ati servit si il adorati, gris cu lapte si topping de dulceata.
Dupa cum spuneam este super simplu de facut:
Am pus la fiert cam 500ml de lapte, cand ajunge in punctul de f
ierbere, invartind cu telul am adaugat 4 linguri de zahar si cam 4-5 linguri de gris. Am amestecat la foc mic in continuu pana am obtinut o consistenta cremoasa.Am mai pus si o lingurita de esenta de vanilie, iar apoi am varsat in boluri mici peste care am presarat putina dulceata de visine. Probabil ca unii dintre dvs. o lasa la racit si o servesc ca pe o budinga, dar eu intotdeauna l-am mancat cald, amestecand cu dulceata.
Am avut si musafiri de primavara, la geam... :)
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă