Una din ele este un desert simplu care cred ca multi dintre dvs. l-ati servit si il adorati, gris cu lapte si topping de dulceata.
Dupa cum spuneam este super simplu de facut:
Am pus la fiert cam 500ml de lapte, cand ajunge in punctul de f
ierbere, invartind cu telul am adaugat 4 linguri de zahar si cam 4-5 linguri de gris. Am amestecat la foc mic in continuu pana am obtinut o consistenta cremoasa.Am mai pus si o lingurita de esenta de vanilie, iar apoi am varsat in boluri mici peste care am presarat putina dulceata de visine. Probabil ca unii dintre dvs. o lasa la racit si o servesc ca pe o budinga, dar eu intotdeauna l-am mancat cald, amestecand cu dulceata.
Am avut si musafiri de primavara, la geam... :)
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”