Una din ele este un desert simplu care cred ca multi dintre dvs. l-ati servit si il adorati, gris cu lapte si topping de dulceata.
Dupa cum spuneam este super simplu de facut:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Am pus la fiert cam 500ml de lapte, cand ajunge in punctul de f
ierbere, invartind cu telul am adaugat 4 linguri de zahar si cam 4-5 linguri de gris. Am amestecat la foc mic in continuu pana am obtinut o consistenta cremoasa.Am mai pus si o lingurita de esenta de vanilie, iar apoi am varsat in boluri mici peste care am presarat putina dulceata de visine. Probabil ca unii dintre dvs. o lasa la racit si o servesc ca pe o budinga, dar eu intotdeauna l-am mancat cald, amestecand cu dulceata.
Am avut si musafiri de primavara, la geam... :)
Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase
O gustare dulce pentru Dragobete

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?