IN ACEST ARTICOL:
De multe ori dau cate o ocheada in trecut si incerc sa imi aduc aminte de mancarurile simple care mi-au acompaniat copilaria si care mi-au placut tot timpul sa le savurez in tihna.

Una din ele este un desert simplu care cred ca multi dintre dvs. l-ati servit si il adorati, gris cu lapte si topping de dulceata.

Dupa cum spuneam este super simplu de facut:

Am pus la fiert cam 500ml de lapte, cand ajunge in punctul de f

ierbere, invartind cu telul am adaugat 4 linguri de zahar si cam 4-5 linguri de gris. Am amestecat la foc mic in continuu pana am obtinut o consistenta cremoasa.
Am mai pus si o lingurita de esenta de vanilie, iar apoi am varsat in boluri mici peste care am presarat putina dulceata de visine. Probabil ca unii dintre dvs. o lasa la racit si o servesc ca pe o budinga, dar eu intotdeauna l-am mancat cald, amestecand cu dulceata.
Am avut si musafiri de primavara, la geam... :)

Pe blogul foodquicklygood.blogspot.com puteti gasi mai multe retete delicioase


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri