Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ficatei
- piept proaspat de porc
- ulei de masline
- 2 andive
- sare
- cimbru
- usturoi
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Se ptotrivesc de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă