Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de ficatei
- piept proaspat de porc
- ulei de masline
- 2 andive
- sare
- cimbru
- usturoi
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incapatoare se calesc doua felii de piept proaspat de porc, in ulei de masline. Se adauga doua andive taiate fasii, jumatate de kilogram de ficatei de pui si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se lasa sa fiarba inabusit sub capac si inainte cu 10 minute de a fi gata se sting cu un pahar de vin alb sec si se amesteca un catel de usturoi pisat. Se ptotrivesc de minune cu orez, paste sau carofi gratinati.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei