O reteta usoara si foarte gustoasa: bors de cartofi. Borsul de cartofi este sanatos si simplu de preparat.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • 600 g de cartofi
  • 100 g de ceapa
  • 100 g de morcovi
  • 2-3 radacini de patrunjel
  • 50 g de unt sau ulei
  • 1/2 l de bors
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

1. Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, apoi se spala. Se taie ceapa marunt si se pune la inabusit intr-un vas cu untul infierbantat pana se inmoaie. Se adauga morcovii si patrunjeii taiati julien si se lasa sa se mai inabuse inca 10 minute, dupa care se stinge cu 2,5 l de apa calda.
2. Se adauga cartofii taiati cuburi mici, sare, piper boabe si se mai lasa sa fiarba pana sunt gata cartofii. Se adauga borsul fiert separat si curatat de spuma, se lasa sa mai dea cateva clocote, se potriveste de sare si se trage vasul de pe foc.
3. Se serveste cu verdeata

Citeste si:
Top Atracții Turistice din Makadi Bay
Top Atracții Turistice din...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri