Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
- ulei de masline pentru uns tava
- 200 g de carne tocata de vita
- 1 ceapa
- 1catel de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- maghiran
- 2 foi de dafin maruntite
- 250 ml suc de rosii
- 300 g de cas (cascaval)
- 200 ml smantana
Mod de preparare:
1. Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o
tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de
smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava
dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de
umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
2. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras
si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se
serveste cu busuioc.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.