Iti propunem o reteta gustoasa de lasagna preparata la cuptor. Este foarte satioasa si usor de pregatit.

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...
  • 200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
  • ulei de masline pentru uns tava
  • 200 g de carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • maghiran
  • 2 foi de dafin maruntite
  • 250 ml suc de rosii
  • 300 g de cas (cascaval)
  • 200 ml smantana

Mod de preparare:

1. Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o
tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de
smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava
dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de
umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
2. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras
si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se
serveste cu busuioc.

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri