Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
- ulei de masline pentru uns tava
- 200 g de carne tocata de vita
- 1 ceapa
- 1catel de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- maghiran
- 2 foi de dafin maruntite
- 250 ml suc de rosii
- 300 g de cas (cascaval)
- 200 ml smantana
Mod de preparare:
1. Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o
tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de
smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava
dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de
umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
2. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras
si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se
serveste cu busuioc.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară