Dificultate: medie
Ingrediente:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

- 200 g aluat de taitei (sau foi de lasagna din comert)
- ulei de masline pentru uns tava
- 200 g de carne tocata de vita
- 1 ceapa
- 1catel de usturoi
- sare
- piper
- oregano
- maghiran
- 2 foi de dafin maruntite
- 250 ml suc de rosii
- 300 g de cas (cascaval)
- 200 ml smantana
Mod de preparare:
1. Ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste si se amesteca cu carnea tocata. Se pune intr-o
tigaie si se prajeste putin amestecand. Adaugam condimentele si 150 ml suc de rosii si 100 ml de
smantana. Amestecam si lasam sa scada putin. Punem apoi deoparte sa se raceasca. Luam o tava
dreptunghiulara cu peretii mai inalti, o ungem si aranjam o foaie de lasagna, un strat de
umplutura de carne, felii subtiri de cas si tot asa pana incheiem cu o foaie de lasagna.
2. Batem intr-un castronel sucul de rosii ramas cu smantana ce-o mai avem si cu restul de cas ras
si compozitia rezultata o punem pe deasupra ultimei foi. Se da la cuptor cam 30-40 de minute. Se
serveste cu busuioc.
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili