Intr-o continua cautare de retete light&healthy (sa stiti ca de cand cu blogul asta, we're kinda gettin' fat :p), am dat peste reteta asta pe smittenkitchen.com, si m-am decis sa o fac si eu, cu cateva adaptari, of course.

In cazul micii noastre "familii" merge de minune - eu am mancat-o simpla, cu o lingura de iaurt deasupra, si niste lipie, iar pentru Alex (care nu e inca la cura :p), am pregatit niste cotletele de berbecut langa ea.

Am zdrobit in mojar 1 lingurita de seminte de chimen, cu una de boabe de coriandru, 1 catel de usturoi feliat, un praf de paprika, sare si piper. Mirosea genial when the bashing and banging was over.

Intr-o tigaie, am pus 4 linguri de ulei de masline, si am prajit amestecul de condimente cateva minute, pana am obtinut un ulei aromat (slurp). Am adaugat 5 morcovi rasi pe razatoarea mare, zeama de la jumatate de lamaie, si am stins focul si am lasat sa se imprieteneasca acolo aromele un sfert de ora.

Apoi am adaugat niste branza sfaramata (cam 100g) - reteta originala era cu Feta, dar doar din cauza numelui, sunt detul de reticenta la folosirea Fetei (fat... d'oh -> bad :p). Am mai adaugat si jumatate de legatura de patrunjel tocata, si asta a fost tot. Easy nu?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Mai multe retete interesante puteti descoperi pe blogul leblogpiquant.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri