Ingrediente:
- 500 g ciuperci
- ceapa
- praz
- ardei
- crutoane
- cascaval
- 2-3 oua
Mod de preparare:
Incepeti prin a curata si toca ciupercile. Caliti-le incetisor intr-o tigaie cu putin ulei, pana cand se evapora zeama lasata de ele. Adaugati apoi ardei, ceapa si/sau praz si caliti-le impreuna pentru inca cateva minute. Pregatiti o forma pe care o ungeti inainte cu unt si turnati acest amestec in ea, amestecand si crutoanele de paine. Separat, razaliti cascavalul si amestecati-l cu ouale. Turnati compozitia peste ciuperci si dati la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul amainbucatarie.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse