Ingrediente:
- foietaj Morarita - 2 foi
- branza dulce - 1 kg
- oua - 6 buc
- zahar - 200 g
- esenta de vanilie - 2 buc
- lapte - 200 ml
- stafide - 100 g
Mod de preparare:
Se dezgheata complet foile. Se face crema, amestecand bine toate ingredientele. Se aseaza o foaie de copt in tava mare de aragaz. Se intinde prima foaie de foietaj, tragand usor de margini ca sa se incadreze in tava. Se toarna crema. Se pastreaza patru linguri de crema. Se aseaza cu grija si a doua foaie. Se inteapa foaia de deasupra ca si cum am portiona placinta, fara sa o patrundem. Se unge cu crema pastrata. Se coace in cuptorul incins la 200 grade 5 minute. Dupa care se reduce focul si se coace inca 40 minute. Se incearca ridicand coltul si verificand culoarea fundului, care trebuie sa fie maronie. Se taie dupa ce se lasa la racit cel putin 10 minute, dar fara sa se raceasca de tot.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul loculundescriu.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară