Ingrediente:
- foietaj Morarita - 2 foi
- branza dulce - 1 kg
- oua - 6 buc
- zahar - 200 g
- esenta de vanilie - 2 buc
- lapte - 200 ml
- stafide - 100 g
Mod de preparare:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Se dezgheata complet foile. Se face crema, amestecand bine toate ingredientele. Se aseaza o foaie de copt in tava mare de aragaz. Se intinde prima foaie de foietaj, tragand usor de margini ca sa se incadreze in tava. Se toarna crema. Se pastreaza patru linguri de crema. Se aseaza cu grija si a doua foaie. Se inteapa foaia de deasupra ca si cum am portiona placinta, fara sa o patrundem. Se unge cu crema pastrata. Se coace in cuptorul incins la 200 grade 5 minute. Dupa care se reduce focul si se coace inca 40 minute. Se incearca ridicand coltul si verificand culoarea fundului, care trebuie sa fie maronie. Se taie dupa ce se lasa la racit cel putin 10 minute, dar fara sa se raceasca de tot.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul loculundescriu.blogspot.com
O gustare dulce pentru Dragobete

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?