Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g varza alba
- 200 g morcovi
- 4 linguri suc natural de portocale
- 4 linguri otet de fructe
- sare
- piper negru macinat
- putin zahar
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui
- 8 nuci
- 1 legatura frunze de patrunjel
- 2 mere mici acrisoare
- felii de portocale pentru ornat
Mod de preparare:
Varza se taie in fasii subtiri si morcovii in cubulete mici. Se amesteca sucul de portocale cu otet, piper si zahar. Apoi se incorporeaza uleiul si se bate putin. Legumele se pun in marinata si se amesteca totul. Miezul de nuca se taie marunt. Frunzele de patrunjel se toaca si varful acestora se pastreaza pentru
ornat. Merele se taie in patru, se indeparteaza cotorul si pulpa fructului se taie in felii subtiri. Salata de legume se asaza pe un platou sau pe farfurii impreuna cu merele. Deasupra se presara nuci si frunze de patrunjel. Se orneaza cu felii de portocale si cu frunzele de patrunjel tocate.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă