Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200 g varza alba
- 200 g morcovi
- 4 linguri suc natural de portocale
- 4 linguri otet de fructe
- sare
- piper negru macinat
- putin zahar
- 2 linguri ulei de floarea-soarelui
- 8 nuci
- 1 legatura frunze de patrunjel
- 2 mere mici acrisoare
- felii de portocale pentru ornat
Mod de preparare:
Varza se taie in fasii subtiri si morcovii in cubulete mici. Se amesteca sucul de portocale cu otet, piper si zahar. Apoi se incorporeaza uleiul si se bate putin. Legumele se pun in marinata si se amesteca totul. Miezul de nuca se taie marunt. Frunzele de patrunjel se toaca si varful acestora se pastreaza pentru
ornat. Merele se taie in patru, se indeparteaza cotorul si pulpa fructului se taie in felii subtiri. Salata de legume se asaza pe un platou sau pe farfurii impreuna cu merele. Deasupra se presara nuci si frunze de patrunjel. Se orneaza cu felii de portocale si cu frunzele de patrunjel tocate.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară