Baza acestei supe este spanacul, fie proaspat, fie congelat, e bun oricum, e bogat in vitamine si fier, si pe langa spanac mai vine si morcovul care are si el in o droaie de vitamine, asa ca incercati-o, e sanatate curata.
Prima data am decongelat spanacul in baie de aburi, apoi am tocat 2 morcovi, un catel de usturoi si o jumatate de ceapa si le-am aruncat in tigaie cu un strop de ulei la calit.
Peste ele am varsat si un pahar de vin alb, apoi o lingura de pasta de legume sau bulion. Intr-un recipient inalt am pus spanacul, continutul din tigaie si 2-3 linguri de smantana, sare si piper si am zdrobit cu blenderul de mana. Am adaugat apoi si supa de legume pana am adus-o la consistenta dorita. Am tocat un pic de ardei rosu pentru ornat si am facut si o tava de crutoane ca sa mearga impreuna.
Si asta a fost tot. Cel mai important este sa aveti un blender, ca restul iese, iar rezultatul n-o sa va dezamageasca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.