Baza acestei supe este spanacul, fie proaspat, fie congelat, e bun oricum, e bogat in vitamine si fier, si pe langa spanac mai vine si morcovul care are si el in o droaie de vitamine, asa ca incercati-o, e sanatate curata.
Prima data am decongelat spanacul in baie de aburi, apoi am tocat 2 morcovi, un catel de usturoi si o jumatate de ceapa si le-am aruncat in tigaie cu un strop de ulei la calit.
Peste ele am varsat si un pahar de vin alb, apoi o lingura de pasta de legume sau bulion. Intr-un recipient inalt am pus spanacul, continutul din tigaie si 2-3 linguri de smantana, sare si piper si am zdrobit cu blenderul de mana. Am adaugat apoi si supa de legume pana am adus-o la consistenta dorita. Am tocat un pic de ardei rosu pentru ornat si am facut si o tava de crutoane ca sa mearga impreuna.
Si asta a fost tot. Cel mai important este sa aveti un blender, ca restul iese, iar rezultatul n-o sa va dezamageasca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară