Baza acestei supe este spanacul, fie proaspat, fie congelat, e bun oricum, e bogat in vitamine si fier, si pe langa spanac mai vine si morcovul care are si el in o droaie de vitamine, asa ca incercati-o, e sanatate curata.
Prima data am decongelat spanacul in baie de aburi, apoi am tocat 2 morcovi, un catel de usturoi si o jumatate de ceapa si le-am aruncat in tigaie cu un strop de ulei la calit.
Peste ele am varsat si un pahar de vin alb, apoi o lingura de pasta de legume sau bulion. Intr-un recipient inalt am pus spanacul, continutul din tigaie si 2-3 linguri de smantana, sare si piper si am zdrobit cu blenderul de mana. Am adaugat apoi si supa de legume pana am adus-o la consistenta dorita. Am tocat un pic de ardei rosu pentru ornat si am facut si o tava de crutoane ca sa mearga impreuna.
Si asta a fost tot. Cel mai important este sa aveti un blender, ca restul iese, iar rezultatul n-o sa va dezamageasca.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân