Tocanita de ceapa

12:04, 8 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

Tocanita de ceapa este o mancare satioasa si deloc pretentioasa. Se prepara rapid si se serveste in zilele de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece
Surse bogate de antioxidanți...
  • 6 cepe
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri de ulei
  • otet
  • boia
  • zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cand ceapa devine aurie, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.

Citeste si:
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?
Ce să faci în grădină la...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri