Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 6 cepe
- 4 rosii
- 1 morcov
- 3 catei de usturoi
- 1 legatura marar
- 3 linguri de ulei
- otet
- boia
- zahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata, se taie solzisori, se caleste impreuna cu morcovul ras si cu boiaua. Cand ceapa devine aurie, se adauga rosiile taiate marunt, otetul, zaharul, sarea, piperul si se lasa la fiert 10 minute. La sfirsit, se adauga mararul tocat marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?