O reteta delicioasa de paste cu praz si salam uscat

Azi venind de la serviciu si trecand prin infernalul trafic din Iasi, am ajuns acasa cu o foame de nedescris, si ce sa prepari cel mai repede posibil si sa te si saturi, decat paste. Nu am mai stat pe ganduri ca stomacul facea scandal, am si pus repede pastele la fiert cu apa si o lingurita de sare.
In timp ce pastele fierbeau puternic, mi-am adunat ingredientele, mai exact: niste porumb, praz, salam uscat taiat feliute subtiri, masline si niste branza Edam de ras pe de-asupra.

Apoi am incins o tigaie cu o lingura de unt in ea si am aruncat prazul cu salamul si porumbul in acel unt topit. Pastele s-au fiert intre timp, le-am scurs si le-am aruncat in hora si pe ele in tigaie.
Apoi am condimentat cu sare, piper, niste cimbru, busuioc si ca sa fie si un pic mai "spicy" am adaugat si un ingredient minune adus cadou de verisorii mei. Le-am mai last un minut timp in care le-am amestecat intr-una, dupa care le-am plasat intr-o farfurie intinsa si am ras nitel Edam peste ele, caldura topindu-l frumos impletindu-se cu pastele.
Si cam atat fu...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul foodquicklygood.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri