Carnaciori de bere in foietaj

12:04, 6 Aprilie 2011 publicat în Retete culinare

Din categoria "Aperitive", am facut si eu, pana la urma, faimosii carnaciori de bere in foietaj. Nu prea intelegeam rostul, sincer, carnaciorii sunt ok ca atare, iar din foietaj pot face saleuri.

E aproape acelasi lucru. Dar e o mica diferenta de aroma si gust. oriucm, bun si impreuna, bun si separat. :)

Cantitatile folosite au fost: o foaie de aluat (de la magazin, nu mai stiu ce marca am avut), un pachet de carnaciori de bere de ~400 de grame si 2 oua.

Am prajit usor carnaciorii intr-o tigaita, timp in care am desfacut aluatul pe planseta si l-am taiat in bucati potrivite, de aproximativ 5 cm latime pe 8 cm lungime. Am scos carnaciorii si i-am lasat sa se raceasca, iar apoi i-am rulat in bucatile de aluat. I-am pus in tava pe hartie de copt si i-am uns cu ou batut. I-am bagat la cuptor pana a crescut aluatul si s-a rumenit frumos.

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...

Sunt foarte gustosi si satiosi si iese o cantitate destul de mare.

Pofta buna!

Citeste si:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare
Budinca de gris cu mere |...

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri