E aproape acelasi lucru. Dar e o mica diferenta de aroma si gust. oriucm, bun si impreuna, bun si separat. :)
Cantitatile folosite au fost: o foaie de aluat (de la magazin, nu mai stiu ce marca am avut), un pachet de carnaciori de bere de ~400 de grame si 2 oua.
Am prajit usor carnaciorii intr-o tigaita, timp in care am desfacut aluatul pe planseta si l-am taiat in bucati potrivite, de aproximativ 5 cm latime pe 8 cm lungime. Am scos carnaciorii si i-am lasat sa se raceasca, iar apoi i-am rulat in bucatile de aluat. I-am pus in tava pe hartie de copt si i-am uns cu ou batut. I-am bagat la cuptor pana a crescut aluatul si s-a rumenit frumos.
Sunt foarte gustosi si satiosi si iese o cantitate destul de mare.
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul Oanei Savu
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară