Dificultate: redusa
Ingrediente:
Budinca de gris cu mere | Retete de diversificare

- 1 cana de fasole boabe
- 2 cepe
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- 1 lingura ulei
- 1 lingura tarhon
- sare
Mod de preparare:
Cu o seara inainte, pune boabele de fasole uscata la inmuiat, in apa rece. A doua zi, scurge-le bine, limpezeste-le si pune-le intr-o oala incapatoare. Adauga 1/2 lingurita de bicarbonat, acopera cu apa rece si pune la fiert. Lasa sa clocoteasca timp de cateva minute, arunca apa, limpezeste si pune la loc in oala. Repeta operatiunea- fasole + 1/2 lingurita bicarbonat + apa fierbinte (de data asta), clocotit timp de cateva minute, scurs, limpezit. Ceapa tocata marunt, morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul date prin razatoarea mare le calesti cateva minute. Cand s-au rumenit le adaugi peste fasole si mai lasi ciorba la fiert inca 30 minute. La sfarsit, adauga sare si tarhon pisat.
Cum reduci sănătos pofta de mâncare

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili