Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 cana de fasole boabe
- 2 cepe
- 1 lingurita bicarbonat
- 2 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 telina mica
- 1 pastarnac
- 1 lingura ulei
- 1 lingura tarhon
- sare
Mod de preparare:
Cu o seara inainte, pune boabele de fasole uscata la inmuiat, in apa rece. A doua zi, scurge-le bine, limpezeste-le si pune-le intr-o oala incapatoare. Adauga 1/2 lingurita de bicarbonat, acopera cu apa rece si pune la fiert. Lasa sa clocoteasca timp de cateva minute, arunca apa, limpezeste si pune la loc in oala. Repeta operatiunea- fasole + 1/2 lingurita bicarbonat + apa fierbinte (de data asta), clocotit timp de cateva minute, scurs, limpezit. Ceapa tocata marunt, morcovii, telina, patrunjelul si pastarnacul date prin razatoarea mare le calesti cateva minute. Cand s-au rumenit le adaugi peste fasole si mai lasi ciorba la fiert inca 30 minute. La sfarsit, adauga sare si tarhon pisat.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?