Avem nevoie de:
- 1 pachet paste
- 400 g legume mexicane
- 2 linguri faina
- 3 linguri ulei
- 250 mililitri apa
- 1 lingurita vegeta
Mod de preparare:
Se fierb mai intai legumele mexicane cu sare. Facem apoi un rantas din ulei, faina si apa, la care mai adaugam vegeta si piper. Dupa ce sunt fierte legumele, le scurgem si le amestecam cu acel rantas. Daca consistenta e prea groasa, mai subtiem cu putina apa. Mai condimentam daca e nevoie cu sare si piper. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam 10minute. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul.
Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă