Avem nevoie de:
- 1 pachet paste
- 400 g legume mexicane
- 2 linguri faina
- 3 linguri ulei
- 250 mililitri apa
- 1 lingurita vegeta
Mod de preparare:
Se fierb mai intai legumele mexicane cu sare. Facem apoi un rantas din ulei, faina si apa, la care mai adaugam vegeta si piper. Dupa ce sunt fierte legumele, le scurgem si le amestecam cu acel rantas. Daca consistenta e prea groasa, mai subtiem cu putina apa. Mai condimentam daca e nevoie cu sare si piper. Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam 10minute. Se scurg pastele si se amesteca cu sosul.
Pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse