Dificultate: redusa
Ingrediente:
300 g. mere
150 g. pere
200 g. portocale
100 g. mandarine
50 g. lamaie (sucul)
50 ml. ulei
100 g. maioneza fara ou
sare
zahar pudra
Mod de preparare:
Merele, para, portocala si mandarina se curata de coaja. Merele si para se taie in doua si se scot samburii, apoi sa taie in feliute subtiri. Portocala si mandarina se desprind in felii. Toate se pun intr-un castron pentru salata si se stropesc cu suc de lamaie. Se freaca impreuna uleiul, maioneza, putina sare si zahar pudra si se toarna peste salata de fructe. Se orneaza cu o coaja de portocala taiata in spirala. Se pastreaza la
rece.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana