Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 4 cepe
- 200 g masline
- cimbru
- sare
- boia
- ulei
- bulion
Mod de preparare:
Fasolea uscata se lasa in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert, iar dupa ce a fiert se scurge apa. Ceapa se toaca marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pina se inmoaie. Se adauga sare, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina sau patrunjel.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana