Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g fasole boabe
- 4 cepe
- 200 g masline
- cimbru
- sare
- boia
- ulei
- bulion
Mod de preparare:
Fasolea uscata se lasa in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert, iar dupa ce a fiert se scurge apa. Ceapa se toaca marunt, se caleste cu sare si cu ulei, se adauga boiaua si bulionul si se fierbe cu putina zeama din fasole pina se inmoaie. Se adauga sare, cimbrul si maslinele. Se amesteca cu fasolea fiarta, se pun condimente si se da la cuptor10-15 min. Cand se serveste se presara frunze tocate de telina sau patrunjel.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei