Ingrediente:
- 2 linguri de ulei
- 1 cepe
- 1 catel de usturoi
- 3 bucati piept de pui
- 225 g broccoli
- 2 morcovi
- 3 linguri unt de arahide si 300 grame alune caju
- 3 linguri sos de soia
Mod de preparare:
Intr-un wok, incinge 2 linguri de ulei si caleste, timp de 3 minute, 2 cepe tocate si alunele caju. Adauga 1 catel de usturoi zdrobit si 3 bucati piept de pui dezosate, fara pielite, taiate fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Scoate carnea deoparte cu spumiera si adauga in vas 1 ardei gras rosu, taiat felii, 225 g broccoli si morcovi feli si caleste timp de 3 minute. Amesteca 3 linguri unt de arahide, 3 lingura sos de soia si 60 ml apa.
Toarna amestecul peste legume, adauga carnea si continua sa tii pe foc inca 3 minute. Serveste preparatul cu garnitura de orez fiert la aburi sau cu noodles.
Pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com puteti descoperi mai multe retete gustoase.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana