Zilele trecute, imboldita de taica'meu am desfacut o conserva de ansoa pe care o aveam primita de la o prietena de familie. Am facut o salata de paste, folosind ardei rosu, masline, cateva suvite de ansoa (doar cateva pentru ca erau extrem de sarate si nu am stiut cum sa le desarez) si un sos de ulei de masline cu zeama de la o jumatate de lamaie la care am adaugat foarte putin usturoi tocat marunt, ketchup. De sare nu a mai fost nevoie deloc, dimpotriva, as fi vrut sa scot sarea :)
Ca si metoda, am fiert pastele 10 minute - mie nu-mi plac al dente - le-am scurs imediat intr-o sita si le-am pus intr-un castronel pe fundul caruia era sosul, apoi am facut un topping din ardei, ansoa si masline.
Dupa ce am servit, am baut multa, multa apa :))
Daca stiti o metoda de desarat fileurile de ansoa, va rog sa mi-o spuneti si mie. Mai am, dar nu indraznesc sa mai fac ceva cu ele, deocamdata.
Pofta buna! :)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?