Prepara un aperitiv de ciuperci fin si delicios. Aperitivul de ciuperci este excelent pentru un pranz usor, intr-o zi de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g ciuperci de pădure
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare :

Ciupercile se spala bine, se curata de coaja, se spala din nou, apoi se scurg de apa. Se taie marunt si se tin 5-10 minute in apa clocotita. Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei incins pana ce devine aurie, se adauga zeama de lamaie, piperul si sarea si sosul acesta se toarna peste ciupercile care s- au scurs de apa clocotita in care au stat. Se lasa totul sa stea aproape o ora, se presara patrunjelul verde tocat. Se serveste rece.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Aperitiv de ciuperci.