Astazi am descoperit un nou produs Tahina (tahini) care reprezinta pasta de seminte de susan. Am si testat-o intr-o reteta, o salata de vinete de post.

Ingrediente:

  • 1 kg vinete coapte
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri tahina
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde proaspat

Mod de preparare:

Vinetele se amesteca cu usturoiul ras, se adauga tahina si uleiul de masline, se omogenizeaza si se adauga sarea si patrunjelul verde.
Un gust deosebit, diferit de ceea ce ati incercat pana acum, merita sa incercati si voi.

Va doresc pofta buna.

Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Salata de vinete cu tahina.