1 kg de cartofi se fierb in coaja si apoi se curata, se dau prin razatoarea mare si se pun intr-un castron incapator. Se adauga 200 g faina, 4 lingurite de zahar (daca vi se pare putin, mai adaugati), 4 lingurite de ulei si 2 lingurite rase de sare.
Se face un aluat moale care se modeleaza in sfere mici. In mijlocul lor se pun prune, visine, caise - fara samburi, si doar jumatati, daca sunt mari. Intr-un vas se pune apa sa fiarba, si apoi se da drumul la cate o
galusca, usor, in apa care clocoteste. Sunt fierte atunci cand se ridica la suprafata. Se scot din vas cu spumiera si se pun pe un platou.5 Ceaiuri extraordinare cu arome de Crăciun

Se dau printr-un amestec de pesmet, zahar si scortisoara macinata, apoi se toarna deasupra lor un pachet de unt topit, sau margarina daca le faceti in post.
Se servesc calde, cand sunt foarte bune si aromate; reci isi mai pierd din aroma, dar sunt gustoase si reci.
POVESTEA CADOURILOR ÎNCEPE CU SABON - Aroma unui Crăciun fastuos

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe blogul caietul-cu-retete.blogspot.com
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili