Avem nevoie de:
- 6-7 cartofi
- 200 g broccoli
- 1 lingura margarina
- 1 lingura faina
- 1 lingurita praf de usturoi
- apa
- sare
- piper
- marar
- patrunjel
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie sferturi si se pun la fiert cu apa si sare. Se pun si broccoli la fiert in apa cu sare pentru 5 minute.
Facem un sos alb din margarina si faina la care adaugam incet apa pana devine un sos de consistenta unei smantani. La sos mai adaugam sare, piper, praf de usturoi , marar si patrunjel tocat si lasam sa dea 1 clocot.
Ungem un vas de Jena cu ulei, adaugam un rand de cartofi, unul de broccoli, unul de cartofi si altul de broccoli. Peste legume turnam sosul alb si dam la cuptor 20 minute la foc tare.
Mai multe retete delicioase veti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”