Avem nevoie de:
- 6-7 cartofi
- 200 g broccoli
- 1 lingura margarina
- 1 lingura faina
- 1 lingurita praf de usturoi
- apa
- sare
- piper
- marar
- patrunjel
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie sferturi si se pun la fiert cu apa si sare. Se pun si broccoli la fiert in apa cu sare pentru 5 minute.
Facem un sos alb din margarina si faina la care adaugam incet apa pana devine un sos de consistenta unei smantani. La sos mai adaugam sare, piper, praf de usturoi , marar si patrunjel tocat si lasam sa dea 1 clocot.
Ungem un vas de Jena cu ulei, adaugam un rand de cartofi, unul de broccoli, unul de cartofi si altul de broccoli. Peste legume turnam sosul alb si dam la cuptor 20 minute la foc tare.
Mai multe retete delicioase veti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse