Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi mari
- 3 fire ceapa verde
- sare, piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Cartofii se pun in coaja la fiert in multa apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, apoi se dau pe razatoarea mare. Ceapa verde se spala si se toaca marunt, dupa care se adauga la cartofi. Se asezoneaza cu sare dupa gust si mult piper. Se incinge 1 lingura ulei intr-o tigaie mare (aprox 30 cm si se pun mini-clatitele. Se prajesc la foc mediu spre mic, pe ambele parti. Se servesc calde.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”