Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 cartofi mari
- 3 fire ceapa verde
- sare, piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare:
Cartofii se pun in coaja la fiert in multa apa cu sare. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, apoi se dau pe razatoarea mare. Ceapa verde se spala si se toaca marunt, dupa care se adauga la cartofi. Se asezoneaza cu sare dupa gust si mult piper. Se incinge 1 lingura ulei intr-o tigaie mare (aprox 30 cm si se pun mini-clatitele. Se prajesc la foc mediu spre mic, pe ambele parti. Se servesc calde.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?