Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 capatana de broccoli
- 50g pesmet
- 50g susan
- 100g masline negre
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingura zeama de lamaie sau otet de mere
- 100g orez
- sare
- piper
Mod de preparare:
Broccoli se spala, se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe circa 20 de minute si apoi se scoate si se lasa la racit. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare si se lasa si el la racit. Maslinele se curata de samburi si se taie in felii subtiri. Se pun toate ingredientele intr-un castron si se maruntesc cu ajutorul unui blender. Daca pasta rezultata este prea consistenta, se poate subtia cu putina apa in care a fiert broccoli. Daca pasta este prea moale, se mai adauga susan si pesmet.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”