Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 gulii mari
- 4 catei de usturoi
- 2 cepe
- 50ml ulei
- 1 telina
- 1 leg. patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie cubulete. Se rumeneste in ulei pana devine aurie, apoi se adauga guliile taiate in bastonase si telina cubulete. Cand legumele s-au inmuiat suficient, se presara cu faina si se amesteca bine, apoi se toarna 3 l apa calda peste ele si se lasa la fiert, la foc potrivit. Se piseaza usturoiul si adauga la supa. Se poate adauga smanatana in supa numai dupa ce a fost luata de pe foc si dupa ce s-a racit putin. Se poate pune smantana si direct in farfurii.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV