Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 gulii mari
- 4 catei de usturoi
- 2 cepe
- 50ml ulei
- 1 telina
- 1 leg. patrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curata si se taie cubulete. Se rumeneste in ulei pana devine aurie, apoi se adauga guliile taiate in bastonase si telina cubulete. Cand legumele s-au inmuiat suficient, se presara cu faina si se amesteca bine, apoi se toarna 3 l apa calda peste ele si se lasa la fiert, la foc potrivit. Se piseaza usturoiul si adauga la supa. Se poate adauga smanatana in supa numai dupa ce a fost luata de pe foc si dupa ce s-a racit putin. Se poate pune smantana si direct in farfurii.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară