Iata o supa de gulii usoasa, delicioasa si foarte sanatoasa. Este usor de preparat, satioasa, excelenta pentru zilele de post su nu numai.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 4 gulii mari
  • 4 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 1 telina
  • 1 leg. patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Se rumeneste in ulei pana devine aurie, apoi se adauga guliile taiate in bastonase si telina cubulete. Cand legumele s-au inmuiat suficient, se presara cu faina si se amesteca bine, apoi se toarna 3 l apa calda peste ele si se lasa la fiert, la foc potrivit. Se piseaza usturoiul si adauga la supa. Se poate adauga smanatana in supa numai dupa ce a fost luata de pe foc si dupa ce s-a racit putin. Se poate pune smantana si direct in farfurii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri