O mancare rapid de pregatit si foarte gustoasa. Ciupercile scazute pot fi servite calde sau reci, in zilele de post sau ca garnitura pentru pui sau peste.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • o lingurita cu varf cu marar sau patrunjel
  • zeama de lamaie
  • o lingurita vegeta sau condimente
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciupercile bine spalate, taiate in feli mai mari se inabuse in ulei, acoperite la foc mic pina se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cind sint gata se adauga vegeta, sare si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecindu-se de citeva ori , apoi se dau la o parte si se stropesc dupa gust
cu zeama de lamiie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri