Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1/2 kg ciuperci
- 1 lingura ulei de masline
- o lingurita cu varf cu marar sau patrunjel
- zeama de lamaie
- o lingurita vegeta sau condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile bine spalate, taiate in feli mai mari se inabuse in ulei, acoperite la foc mic pina se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cind sint gata se adauga vegeta, sare si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecindu-se de citeva ori , apoi se dau la o parte si se stropesc dupa gust
cu zeama de lamiie.
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare
Tânăr electrocutat în Sectorul 1 după ce a urcat pe un tren pentru a recrea o scenă dintr-un joc video
Elena Udrea, eliberată după trei ani de detenție. Primele declarații la ieșirea din închisoare