Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 45 ml ulei de masline
- 2 cepe medii
- 2 l supa de legume sau apa cu condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se caleste la foc foarte mic, pana cand devine aurie. Intr-o oala, se rumenesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ceapa, dupa care se toarna supa. Se lasa la fiert 45 de minute, la foc mic. Se opresc cateva bucatele de ciuperci, iar restul se paseaza si se mai lasa putin pe foc. Se adauga pentru decor bucatele de ciuperci oprite, se potriveste cu sare si piper.
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV