Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 45 ml ulei de masline
- 2 cepe medii
- 2 l supa de legume sau apa cu condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se caleste la foc foarte mic, pana cand devine aurie. Intr-o oala, se rumenesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ceapa, dupa care se toarna supa. Se lasa la fiert 45 de minute, la foc mic. Se opresc cateva bucatele de ciuperci, iar restul se paseaza si se mai lasa putin pe foc. Se adauga pentru decor bucatele de ciuperci oprite, se potriveste cu sare si piper.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară