Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 45 ml ulei de masline
- 2 cepe medii
- 2 l supa de legume sau apa cu condimente
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se caleste la foc foarte mic, pana cand devine aurie. Intr-o oala, se rumenesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ceapa, dupa care se toarna supa. Se lasa la fiert 45 de minute, la foc mic. Se opresc cateva bucatele de ciuperci, iar restul se paseaza si se mai lasa putin pe foc. Se adauga pentru decor bucatele de ciuperci oprite, se potriveste cu sare si piper.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei