Dificultate: medie
Ingrediente:
- 225 g orez
- 350 g spanac proaspat, taiat
- 2 linguri ulei
- 8 cepe verzi
- 2 linguri patrunjel
- 1/4 lingurita scortisoara
- 1 ou batut
- 225 g cascaval
- 175 g pesmet alb
Mod de preparare:
Spanacul se spala, se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se pune la fiert impreuna cu spanacul. Ceapa verde se spala si se toaca marunt, dupa care se caleste 1 minut in ulei. Cand s-au fiert orezul si spanacul se ia de pe foc, se amesteaca cu ceapa, patrunjelul, nucsoara, oul si se asezoneaza. Se dau la rece 20 de minute. Se adauga cascavalul ras si se formeaza chiftelute care se dau prin pesmet. Se mai tin inca 20 minute la rece, iar apoi se prajesc in ulei incins.Daca doriti sa evitati prajirea, le puteti da la cuptor, intr-o tava unsa cu putin ulei. Se servesc cu salata verde.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară