Ingrediente:
- 3 capatini de broccoli crud taiat
- 1 ceapa alba mare si dulce(se poate si ceapa rosie)
- 250 grame sunca(de pui,porc,curca)eu am prestat-o cu sunca de curcan.
- 4 linguri ulei de masline
- piper,sare in caz ca sunca nu e sarata
Mod de preparare:
Am taiat ceapa marunt,si-am adaugat-o peste broccoli(se amesteca foarte bine inpreuna)Se lasa peste noapte intr-un loc foarte rece(eu am lasat-o acoperita bine la frigider) cu ceapa. Totul amestecam bine,si lasam la frigider
A doua zi,punem o cratita pe foc,adaugam ulei de masline,si prajim binisor sunca taiata maruntel. Dupa ce sunca se prajeste bine,adaugam toata compozitia cu ulei cu tot peste broccoli.Lasam totul la rece cel putin 30 minute.
Dupa racire adaugam 2-3 linguri pline cu maioneza de casa,in care am adaugat 1 lingura de smintina,si o lingurita suc lamaie.
Se da la rece,si se serveste a 2 zi.
ENJOY!
Mai multe retete gusoate puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.