Ingrediente:
- 3 capatini de broccoli crud taiat
- 1 ceapa alba mare si dulce(se poate si ceapa rosie)
- 250 grame sunca(de pui,porc,curca)eu am prestat-o cu sunca de curcan.
- 4 linguri ulei de masline
- piper,sare in caz ca sunca nu e sarata
Mod de preparare:
Am taiat ceapa marunt,si-am adaugat-o peste broccoli(se amesteca foarte bine inpreuna)Se lasa peste noapte intr-un loc foarte rece(eu am lasat-o acoperita bine la frigider) cu ceapa. Totul amestecam bine,si lasam la frigider
A doua zi,punem o cratita pe foc,adaugam ulei de masline,si prajim binisor sunca taiata maruntel. Dupa ce sunca se prajeste bine,adaugam toata compozitia cu ulei cu tot peste broccoli.Lasam totul la rece cel putin 30 minute.
Dupa racire adaugam 2-3 linguri pline cu maioneza de casa,in care am adaugat 1 lingura de smintina,si o lingurita suc lamaie.
Se da la rece,si se serveste a 2 zi.
ENJOY!
Mai multe retete gusoate puteti gasi pe blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.com
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie