Ingrediente:
- 2 foi de napolitane
- 200 g rahat
- 100 g margarina
- 200 g biscuiti
- 100 g zahar
- 3 linguri cacao
- 100 ml apa
- 1 lamaie
Preparare:
Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.
Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe truedelights.wordpress.com
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse