Reteta de post: Rulada cu foi de napolitana si biscuiti

12:03, 22 Martie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de rulada cu foi de napolitana si biscuiti

Ingrediente:

  • 2 foi de napolitane
  • 200 g rahat
  • 100 g margarina
  • 200 g biscuiti
  • 100 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1 lamaie

Preparare:

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Se trec prin masina de tocat biscuitii, rahatul si lamaia intreaga. Se amesteca apa cu zahar, cacao, margarina si se pun pe foc 5-6 minute, pana se leaga; se toarna apoi peste amestecul de biscuiti si se omogenizeaza. Se stropeste cu apa calduta o foaie de napolitana, se intinde jumatate din crema, se adauga cea dea doua foaie de napolitana, se stropeste si aceasta cu apa, apoi se intinde restul de crema. Se ruleaza strans, se pune in folie alimentara si se da la rece 3-4 ore inainte de a fi taiata.

Mai multe retete delicioase puteti descoperi pe truedelights.wordpress.com

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri