Iar cel mai imporant ca nu este greu de preparat, iar invitatii vor fi placut surprinsi de gustul ei minunat.
Ingredientele pentru aceasta salata festiva de post sunt urmatoarele:
- cartofi – 5 buc
- morcovi – 2 buc
- telina – 100 grame
- gogosari in suc de rosii – 100 / 150 gr
- mazare din borcan – 3 linguri
- castraveti in otet – 2 buc
- sare, suflet si piper dupa gust
- maioneza de post
Din necesarul de ingrediente recomandat veti obtine 4 portii de salata festiva de post.
Modul de preparare a acestei salate:
1. Pentru inceput, punem cartofii, telina, morcovul la fiert pentru aproximativ 30 min.
2. In acest timp, pregatim maioneza (vezi reteta aici)
3. Cand legumele sunt gata (ii verificam cu un cutit si daca intra usor in ele inseamna ca legumele sunt deja fierte) le curatam de coaja. Le tocam marunt si le asezam intr-un vas destul de mare. Adaugam atat gogosarii cat si castravetii in otet tocat marunt.
4. Punem maioneza pregatita din timp, dar si sare, piper dupa gust.
Pe blogul culinare.tv puteti gasi mai multe retete interesante.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?