O reteta delicioasa de supa de ciuperci

Timp de preparare: 50 minute

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel Supa de ciuperci. Reteta supa de ciuperci
  • 1 radacina telina mica
  • 5-6 ciuperci mari
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri de orez
  • 2 cartofi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1-2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare: Se pun la fiert 2,5 litri apa. Pana fierbe apa, pregatim zarzavatul(curatam apoi spalam morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ciupercile). Taiem cubulete morcovii, patrunjelul, telina, cartofii ii punem la fiert, se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate bucatele, ardeiul gras curatat si taiat cubulete. Se adauga orezul spalat, cateii de usturoi maruntiti. Cand zarzavatul si orezul sunt fierte, se potriveste supa de sare, se da un clocot, se stinge focul, se adauga 1-2 linguri ulei, se presara patrunjelul verde taiat marunt. Aceasta supa este o supa usoara de post, dar daca nu postiti, se poate servi cu smantana. Este foarte gustoasa si hranitoare.

Pe blogul dulcesarat.blogspot.com puteti regasi mai multe retete gustoase.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Reteta de post: Supa de ciuperci.