IN ACEST ARTICOL:
Incanta-ti ochii si papilele gustative cu o supa crema de sfecla rosie, o mancare colorata si vesela, revigoranta si plina de vitaminele necesare in acest anotimp.

INGREDIENTE:

  • 1 sfecla rosie
  • 1 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei,
  • 600 ml apa
  • nucsoara
  • sare
  • zeama de lamaie

PREPARARE:

Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine.

Cei care nu tin post o pot servi cu un topping de smantana. Va recomandam aceasta reteta de post delicioasa!

Pe blogul truedelights.wordpress.com puteti descoperi mai multe retete interesante


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri