INGREDIENTE:
- 1 sfecla rosie
- 1 telina radacina
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei,
- 600 ml apa
- nucsoara
- sare
- zeama de lamaie
PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine.
Cei care nu tin post o pot servi cu un topping de smantana. Va recomandam aceasta reteta de post delicioasa!
Pe blogul truedelights.wordpress.com puteti descoperi mai multe retete interesante
Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat