INGREDIENTE:
- 1 sfecla rosie
- 1 telina radacina
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei,
- 600 ml apa
- nucsoara
- sare
- zeama de lamaie
PREPARARE:
Ceapa tocata marunt se inabusa in 4 linguri ulei si 4 linguri apa. Se adauga sfecla si telina curatate, spalate si tocate cuburi mici. Se soteaza 3-4 minute, se stinge totul cu apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute. Amestecul se paseaza apoi cu blenderul pana se obtine o consistenta fina si uniforma. Se potriveste gustul cu sare, nucsoara si zeama de lamaie. Se serveste cu crutoane de paine.
Cei care nu tin post o pot servi cu un topping de smantana. Va recomandam aceasta reteta de post delicioasa!
Pe blogul truedelights.wordpress.com puteti descoperi mai multe retete interesante
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana