Simplu si usor de preparat, pastele cu soia cu excelente pentru zilele de post. Pastele cu soia sunt hranitoare si foarte consistente.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
10 motive pentru a bea Prosecco
10 motive pentru a bea Prosecco
  • 1 pachet paste lungi
  • 200 g soia cubulete
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • sare si piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu putina sare, separat si cubuletele de soia, iar dupa fierbere se scurg de apa. Se pune soia la prajit in putin ulei. Ceapa se toaca marunt si se caleste un pic, dupa care se adauga usturoiul pisat si cele 2 linguri se bulion. Se adauga soia prajita si se mai lasa putin sa se prajeasca, dupa care se toarna peste paste.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri