Pasta de masline

12:03, 15 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Pasta de masline, un aperitiv fin special pentru un micul dejun sau mesele festive.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...
  • 1 cana masline preferabil fara samburi
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri de cimbru proaspat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare:

Se scobesc maslinele de samburi daca e cazul. Se pun intr-un bol sau in blender ingredientele rand pe rand si se mixereaza pana devin o pasta. Se pastreaza la rece pana la servire.

Citeste si:
De la Valentine’s până de Dragobete, “Descoperă gustul tău pereche”...
De la Valentine’s până de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri