Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g biscuiti
- 250 ml apa
- 250 g zahar pudra
- 150 g zahar
- 50 g cacao
- 250 g margarina
- 1 esenta de rom
Mod de preparare:
Se pregateste un sirop din 50 gr margarina, 250 ml. apa,50 gr. cacao, 150 gr. zahar si o esenta de rom. Se pune la fiert apa si restul ingredientelor pana s-a leagat putin compozitia. Se lasa sa se raceasca. Biscutii se faramiteaza marunt. Pentru crema alba e nevoie de 200 gr. margarina, 200 gr. zahar pudra, 100 gr. nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca bine pana rezulta o pasta fina. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinaţi, se amesteca bine pana devine ca o coca cremoasa, apoi se imparte in doua si se intind foile. Se ung blaturile cu crema, se ruleaza strans si se da la frigider pentru a se intari.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară