Rulada de post este un desert apetisant, preferat de toti membrii familiei.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
20 de idei de Aperitive delicioase și Platouri pentru masa de Paști
20 de idei de Aperitive...
  • 400 g biscuiti
  • 250 ml apa
  • 250 g zahar pudra
  • 150 g zahar
  • 50 g cacao
  • 250 g margarina
  • 1 esenta de rom

Mod de preparare:

Se pregateste un sirop din 50 gr margarina, 250 ml. apa,50 gr. cacao, 150 gr. zahar si o esenta de rom. Se pune la fiert apa si restul ingredientelor pana s-a leagat putin compozitia. Se lasa sa se raceasca. Biscutii se faramiteaza marunt. Pentru crema alba e nevoie de 200 gr. margarina, 200 gr. zahar pudra, 100 gr. nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca bine pana rezulta o pasta fina. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinaţi, se amesteca bine pana devine ca o coca cremoasa, apoi se imparte in doua si se intind foile. Se ung blaturile cu crema, se ruleaza strans si se da la frigider pentru a se intari.

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri