Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 400 g biscuiti
- 250 ml apa
- 250 g zahar pudra
- 150 g zahar
- 50 g cacao
- 250 g margarina
- 1 esenta de rom
Mod de preparare:
Se pregateste un sirop din 50 gr margarina, 250 ml. apa,50 gr. cacao, 150 gr. zahar si o esenta de rom. Se pune la fiert apa si restul ingredientelor pana s-a leagat putin compozitia. Se lasa sa se raceasca. Biscutii se faramiteaza marunt. Pentru crema alba e nevoie de 200 gr. margarina, 200 gr. zahar pudra, 100 gr. nuca de cocos, esenta de vanilie. Se amesteca bine pana rezulta o pasta fina. Dupa ce a fiert, se da la o parte si se pun biscuitii macinaţi, se amesteca bine pana devine ca o coca cremoasa, apoi se imparte in doua si se intind foile. Se ung blaturile cu crema, se ruleaza strans si se da la frigider pentru a se intari.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana