De cand avem in casa aproape in permanenta naut (si boabe, si faina) facem tot felul de experimente. Deja humusul a devenit prea banal si plictisitor :) .
Ingrediente (pentru 20 de chiftelute medii):
- 100 grame soia granule
- doua linguri faina de naut
- patru catei usturoi
- doua linguri ulei de masline
- o ceapa
- sare
- piper
- boia dulce
- patrunjel
Preparare:
Ceapa a fost tocata marunt in blender, granulele de soia au fost inmuiate 5 minute in apa calduta, apoi scurse foarte-foarte bine, usturoiul a fost maruntit si el, patrunjelul din productia proprie tocat cu spor. Apoi, intr-un bol, s-au amestecat aceste ingrediente cu faina de naut, uleiul de masline, condimentele prezentate mai sus.
Chiftelutele, aproximativ 20, au fost asternute apoi pe o tava acoperita cu hartie de gatit, si bagate la cuptorul incins, la 180 de grade. Au fost gata cam in 20 de minute. Ne-au placut, pentru ceea ce sunt si contin au fost chiar bune.
Pe www.foodblog.ro puteti gasi multe alte retete gustoase.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?