De cand avem in casa aproape in permanenta naut (si boabe, si faina) facem tot felul de experimente. Deja humusul a devenit prea banal si plictisitor :) .
Ingrediente (pentru 20 de chiftelute medii):
- 100 grame soia granule
- doua linguri faina de naut
- patru catei usturoi
- doua linguri ulei de masline
- o ceapa
- sare
- piper
- boia dulce
- patrunjel
Preparare:
Ceapa a fost tocata marunt in blender, granulele de soia au fost inmuiate 5 minute in apa calduta, apoi scurse foarte-foarte bine, usturoiul a fost maruntit si el, patrunjelul din productia proprie tocat cu spor. Apoi, intr-un bol, s-au amestecat aceste ingrediente cu faina de naut, uleiul de masline, condimentele prezentate mai sus.
Chiftelutele, aproximativ 20, au fost asternute apoi pe o tava acoperita cu hartie de gatit, si bagate la cuptorul incins, la 180 de grade. Au fost gata cam in 20 de minute. Ne-au placut, pentru ceea ce sunt si contin au fost chiar bune.
Pe www.foodblog.ro puteti gasi multe alte retete gustoase.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară