Am facut chiftelute vegetariene (pur si simplu, nu dintr-un motiv anume) din faina de naut si din granule de soia, ca ingrediente principale. Operatiunea este usoara, aveti nevoie doar sa detineti, evident, granulele de soia si faina de naut.

De cand avem in casa aproape in permanenta naut (si boabe, si faina) facem tot felul de experimente. Deja humusul a devenit prea banal si plictisitor :) .

Ingrediente (pentru 20 de chiftelute medii):

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...
  • 100 grame soia granule
  • doua linguri faina de naut
  • patru catei usturoi
  • doua linguri ulei de masline
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel

Preparare:

Ceapa a fost tocata marunt in blender, granulele de soia au fost inmuiate 5 minute in apa calduta, apoi scurse foarte-foarte bine, usturoiul a fost maruntit si el, patrunjelul din productia proprie tocat cu spor. Apoi, intr-un bol, s-au amestecat aceste ingrediente cu faina de naut, uleiul de masline, condimentele prezentate mai sus.

Citeste si:
Cum se transformă corpul în timpul postului?
Cum se transformă corpul în...

Chiftelutele, aproximativ 20, au fost asternute apoi pe o tava acoperita cu hartie de gatit, si bagate la cuptorul incins, la 180 de grade. Au fost gata cam in 20 de minute. Ne-au placut, pentru ceea ce sunt si contin au fost chiar bune.

Pe www.foodblog.ro puteti gasi multe alte retete gustoase.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri