Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g ciuperci fierte
- 2 cepe
- 2 ardei
- 2 felii paine
- 3 lg ulei
- sare
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Curatati de coaja ciupercile, dupa care la fierbeti aprox 20 minute. Le puneti intr-o sita sa se scurga bine de apa. Tocati marunt ceapa si ardeii. Cand ciupercile s-au fiert, le caliti cu ceapa si ardeii. Le puneti in robot impreuna cu painea si amestecati in timp ce adaugati treptat uleiul. La final adaugati si patrunjelul.
Se serveste rece.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă