Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 cartofi
- sare
- ulei
- bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana