Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
 - 2 morcovi
 - 2 cepe
 - 2 cartofi
 - sare
 - ulei
 - bulion
 - condimente dupa gust
 
Mod de preparare:
Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei