Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 cartofi
- sare
- ulei
- bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse