Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 cartofi
- sare
- ulei
- bulion
- condimente dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.