Supa de conopida este foarte sanatoasa, delicata si savuroasa. Supa de conopida este recomandata pentru zilele in care tineti post.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
IEHANA: waiting for summer
IEHANA: waiting for summer
  • 1 conopida
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • sare
  • ulei
  • bulion
  • condimente dupa gust

Mod de preparare:

Ceapa se curata si toaca marunt, morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit in ulei, apa, condimente si bulion. Cartofii se curata, se taie cubulete si se rastoarna peste ceapa, adaugand apa. Conopida se desface buchetele si se adauga la supa atunci cand cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfarsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt si 2 linguri de ulei.

Citeste si:
Cum poți mânca mai sănătos de Paște
 Cum poți mânca mai sănătos...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri