Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi fierti in coaja
- 150 gr soia granule
- 2 cepe
- 500 ml bulion
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Soia se fierbe in apa cu sare si alte condimente dupa gust, apoi se scoate si se scurge bine de apa. Ceapa se taie solzisori si se fierbe 3 minute. Se amesteca soia cu ceapa, se dau prin faina amestecata cu apa. Se tapeteaza o tava cu pesmet si se aseaza un stat de cartofi, apoi se pune umplutura si ultimul strat trebuie sa fie de cartofi, dupa care se toarna bulionul de rosii. Se da la cuptor pana cand cartofii se rumenesc usor. Dupa ce s-a scos tava din cuptor si s-a racit putin, se unge cu ulei amestecat cu boia de ardei dulce. Se poate servi cu mujdei de usturoi.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei