Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi fierti in coaja
- 150 gr soia granule
- 2 cepe
- 500 ml bulion
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Soia se fierbe in apa cu sare si alte condimente dupa gust, apoi se scoate si se scurge bine de apa. Ceapa se taie solzisori si se fierbe 3 minute. Se amesteca soia cu ceapa, se dau prin faina amestecata cu apa. Se tapeteaza o tava cu pesmet si se aseaza un stat de cartofi, apoi se pune umplutura si ultimul strat trebuie sa fie de cartofi, dupa care se toarna bulionul de rosii. Se da la cuptor pana cand cartofii se rumenesc usor. Dupa ce s-a scos tava din cuptor si s-a racit putin, se unge cu ulei amestecat cu boia de ardei dulce. Se poate servi cu mujdei de usturoi.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse