Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg cartofi fierti in coaja
- 150 gr soia granule
- 2 cepe
- 500 ml bulion
- 3 linguri faina
- sare
Mod de preparare:
Cartofii se fierb cu coaja, se curata si se taie felii. Soia se fierbe in apa cu sare si alte condimente dupa gust, apoi se scoate si se scurge bine de apa. Ceapa se taie solzisori si se fierbe 3 minute. Se amesteca soia cu ceapa, se dau prin faina amestecata cu apa. Se tapeteaza o tava cu pesmet si se aseaza un stat de cartofi, apoi se pune umplutura si ultimul strat trebuie sa fie de cartofi, dupa care se toarna bulionul de rosii. Se da la cuptor pana cand cartofii se rumenesc usor. Dupa ce s-a scos tava din cuptor si s-a racit putin, se unge cu ulei amestecat cu boia de ardei dulce. Se poate servi cu mujdei de usturoi.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară