Un mic-dejun excelent: omleta cu mazare. Prepara o omleta cu mazare sote la cuptor.

Dificultate:

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 150 g mazare
  • 100 g cascaval ras
  • 2 rosii
  • 40 g unt
  • cateva fire de patrunjel

Mod de preparare:

Mazarea se fierbe bine. Cand s-a fiert, o sotati in unt, adaugati piper si patrunjel tocat. Amestecati soteul de mazare cu ouale batute, cubulete de rosii, rasturnati totul intr-o tava care merge la cuptor (unsa cu unt sau ulei) si lasam pana se incheaga ouale. Cand s-a rumenit, presarati cascaval ras deasupra.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Omleta cu mazare.