Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg rosii bine coapte
- cativa catei de usturoi
- 100 ml ulei
- 500 g orez
- 3 ardei taiati solzisori
- 1 legatura patrunjel fin tocat
- 500 g masline negre taiate felii
Mod de preparare:
Opariti rosiile, le curatati de coaja si de seminte, dupa care le taiati marunt. Intr-o tava unsa cu ulei, asezati jumatate din cantitatea de rosii. Asezonati cu sare, piper, usturoi taiat in felioare si ardei in solzisori. Spalati orezul si maslinele. Amestecati orezul cu maslinele taiate feliute si patrunjelul tocat marunt si asezati peste stratul de rosii, apoi restul de rosii si presarati din nou cu putina sare, piper, usturoi si patrunjel. Bagati tava sa fiarba in cuptor la un foc slab, cel putin o ora. Se serveste rece.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana