Dificultate:
Ingrediente:
- 6 oua
- 150 g mazare
- 100 g cascaval ras
- 2 rosii
- 40 g unt
- cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:
Mazarea se fierbe bine. Cand s-a fiert, o sotati in unt, adaugati piper si patrunjel tocat. Amestecati soteul de mazare cu ouale batute, cubulete de rosii, rasturnati totul intr-o tava care merge la cuptor (unsa cu unt sau ulei) si lasam pana se incheaga ouale. Cand s-a rumenit, presarati cascaval ras deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară