Dificultate:
Ingrediente:
- 6 oua
- 150 g mazare
- 100 g cascaval ras
- 2 rosii
- 40 g unt
- cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:
Mazarea se fierbe bine. Cand s-a fiert, o sotati in unt, adaugati piper si patrunjel tocat. Amestecati soteul de mazare cu ouale batute, cubulete de rosii, rasturnati totul intr-o tava care merge la cuptor (unsa cu unt sau ulei) si lasam pana se incheaga ouale. Cand s-a rumenit, presarati cascaval ras deasupra.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?