Dificultate:
Ingrediente:
- 6 oua
- 150 g mazare
- 100 g cascaval ras
- 2 rosii
- 40 g unt
- cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:
Mazarea se fierbe bine. Cand s-a fiert, o sotati in unt, adaugati piper si patrunjel tocat. Amestecati soteul de mazare cu ouale batute, cubulete de rosii, rasturnati totul intr-o tava care merge la cuptor (unsa cu unt sau ulei) si lasam pana se incheaga ouale. Cand s-a rumenit, presarati cascaval ras deasupra.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă