Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 dovlecei proaspeti
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceasca de ulei
- 3 linguri faina
- 2 linguri mustar
- 4 linguri apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii de jumatate de 1 centimetru grosime, care se presara cu sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Din faina, mustar, apa, sare si piper se face un sos alb, putin mai gros decat un aluat pentru clatite. Fiecare felie de dovlecei se trece prin sos dupa care, se prajeste in tigaie pe ambele parti pana devin aurii. Usturoiul se zdrobeste, se presara sare deasupra si se freaca bine cu ulei pana devine maioneza.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !