Dificultate: redusa
Ingrediente:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

- 2 dovlecei proaspeti
- 1 capatana de usturoi
- 1 ceasca de ulei
- 3 linguri faina
- 2 linguri mustar
- 4 linguri apa
- sare
- piper
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie felii de jumatate de 1 centimetru grosime, care se presara cu sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Din faina, mustar, apa, sare si piper se face un sos alb, putin mai gros decat un aluat pentru clatite. Fiecare felie de dovlecei se trece prin sos dupa care, se prajeste in tigaie pe ambele parti pana devin aurii. Usturoiul se zdrobeste, se presara sare deasupra si se freaca bine cu ulei pana devine maioneza.
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?