Dovlecei pane de post

12:03, 9 Martie 2011 publicat în Retete culinare

Dovlecelul este o leguma de care trebuie sa profitati din plin. In zilele de post preparati o aromata reteta de dovlecei pane.

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...
  • 2 dovlecei proaspeti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ceasca de ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri apa
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja si se taie felii de jumatate de 1 centimetru grosime, care se presara cu sare si se lasa sa stea o jumatate de ora. Din faina, mustar, apa, sare si piper se face un sos alb, putin mai gros decat un aluat pentru clatite. Fiecare felie de dovlecei se trece prin sos dupa care, se prajeste in tigaie pe ambele parti pana devin aurii. Usturoiul se zdrobeste, se presara sare deasupra si se freaca bine cu ulei pana devine maioneza.

Citeste si:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare
Supa crema de dovlecei |...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri