Avem nevoie de:
- 500g cartofi
- 3 linguri bulion
- sare
- piper
- ulei
- apa
- 3 catei usturoi
Mod de preparare:
Se curata cartofii de coaja si se taie felii pe care le punem intr-o tava unsa cu putin ulei.
Adaugam un pahar de apa, condimentam cu sare si dam la cuptor acoperiti cu folie de aluminiu pana se fac (aproximativ 40min).
Intre timp facem un sos mai subtire din apa, bulion, usturoi pisat, sare si piper.
Cand cartofii sunt fierti se adauga sosul si se mai dau la cuptor vreo 10 minute neacoperiti.
Se pot servi ca si garnitura sau ca fel de mancare in perioadele de post.
Mai multe retete gustoase puteti descoperi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”